top of page

SAAP Group

Public·15 members

Mən yeni onlayn platforma axtarışındayam

Axşamınız xeyir, əziz dostlar! Mən yeni onlayn platforma axtarışındayam, amma hər dəfə diqqətli olmağa çalışıram. Mənim üçün ən vacib meyar platformanın istifadəçi məlumatlarına münasibətidir. Mən məlumatlarımın qorunacağına, üçüncü tərəflərlə paylaşılmayacağına əmin olmaq istəyirəm. Həmçinin, platformanın istifadə şərtlərinin aydın və başa düşülən olması da mənim üçün önəmlidir. Azərbaycanda bu tələblərə cavab verən, etibarlı və şəffaf platformalar hansılardır? Kimsə bu barədə şəxsi təcrübəsini bölüşə bilərmi? Çox minnətdar olaram.

20 Views
Lilit Relis
23 août

Mən bir müddətdir ki, onlayn məkanlarda səyahət edirəm. Bu, mənim üçün həm istirahət, həm də maraqlı məlumatlar əldə etmək üçün əla üsuldur. Bəzən elə platformalar tapıram ki, onlarda saatlarla qala bilərəm. Bu həftə də elə bir kəşf etdim. Həmin platforma ünvanındadır. Bu sayta daxil olanda ilk diqqətimi çəkən onun təmizliyi və səliqəli quruluşu oldu. Burada artıq heç nə yoxdur. Hər bir element öz funksiyasını yerinə yetirir. Mən bu platformanı araşdırdıqca, onun nə qədər dərin olduğunu anladım. Bu, sadəcə üzdəki gözəllik deyil, həm də daxili məzmunun zənginliyidir. Mən bu saytda həm yeni şeylər öyrəndim, həm də sadəcə xoş vaxt keçirdim. Bu ikisini bir arada təqdim edən platformalar çox azdır. Bu səbəbdən bu kəşf mənim üçün xüsusi əhəmiyyət kəsb edir. Mən bu saytı artıq bir neçə gündür istifadə edirəm və hər dəfə oradan yeni bir təəssüratla ayrılıram. Bu platforma mənə göstərdi ki, hələ də keyfiyyətli onlayn məkanlar var, sadəcə onları tapmaq lazımdır. Mən bu kəşfimi sizinlə də bölüşmək istədim.

Modifié
SAAP-Official-Logo.png

4th Floor Room 415 & 416

Don Alfredo D. Gothong Center Bldg.,

S. Osmena Blvd. cor. Road East North Reclamation Area

Cebu City., Philippines 6000.

Land Line No: +63 32 4947536, Mobile No: +639184571940

WhatsApp: +639184571940

Viber: +639184571940

Digital - Training course recognised by

Corporate Membership

25- 26 Member Logo.png
Superyacht-UK-logo-140px.png

Clients

Eurasian maritime Logo.png
KJCM.jpg

©2017 by Superyacht Academy in Asia and the Pacific Corp.. 

bottom of page